Iesire din cont | Inregistreaza-te |
Moneda:
Acasă ::  Declaratia de Confidentialitate

Declaratia de Confidentialitate

Declarație de confidențialitate
Informațiile pe care le colectăm sunt numele dvs., adresa de facturare și de livrare, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresele de e-mail recomandate și informațiile despre cartea de credit. Datele sunt stocate într-o bază de date sigură și pot fi accesate numai prin Webmaster cu informații personale codificate. Dacă doriți ca informațiile să fie corectate sau eliminate, puteți să ne trimiteți un e-mail în orice moment și să ne spuneți ce doriți să facem. Toate cererile sunt completate în timp util și confirmarea este trimisă la adresa dvs. de e-mail de îndată ce îndeplinim solicitarea dvs.
Politicile noastre de confidențialitate sunt stricte și sunt respectate în orice moment. Puteți avea încredere că toate informațiile transmise site-ului nostru rămân confidențiale pentru totdeauna. Prin informarea dvs. cu privire la politica noastră, promovăm încrederea, pentru toți cei care trimit informații, indiferent dacă cumpără sau solicită informații specifice și că aderă la membru.
Folosim informațiile pe care le furnizați despre dvs. atunci când plasați o comandă sau orice altă solicitare numai pentru a finaliza această solicitare la satisfacția dumneavoastră. Nu împărtășim aceste informații unor părți terțe, cu excepția cazului în care acest lucru este necesar pentru a completa această solicitare. Facem același lucru cu informațiile pe care le furnizați despre altcineva când plasați o comandă numai pentru a expedia produsul și pentru a confirma livrarea. Nu împărtășim aceste informații altor părți decât în ​​măsura în care este necesar pentru a finaliza această comandă.
Puteți solicita eliminarea sau ștergerea tuturor informațiilor despre dvs. Pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea, vom lua, de asemenea, pași rezonabili pentru a vă verifica identitatea înainte de acordarea accesului sau efectuarea de corecții.
Utilizăm adresele de e-mail returnate pentru a răspunde la e-mailurile pe care le primim. Aceste Adrese nu sunt folosite în niciun alt scop și nu sunt împărtășite cu părțile din afara. Pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a menține acuratețea datelor și a asigura utilizarea adecvată a informațiilor, am implementat proceduri fizice, electronice și manageriale pentru a proteja și a asigura informațiile pe care le colectăm online.
Back